четвер, 22 лютого 2024 р.

Асистент вчителя Ольсєвіч Вікторія Валеріївна взяла участь у всеукраїнському конкурсі "Учитель року - 2024" в номінації "Образотворче мистецтво"

І знову вчителі  Лебединської міської територіальної громади – переможці всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2024»

Щороку однією з найбільш очікуваних і значущих подій для всіх освітян є всеукраїнський конкурс «Учитель року» – традиційне змагання з педагогічної майстерності. Конкурс завжди асоціюється з очікуванням нових відкриттів і вражень, цікавих і непересічних ідей, професійного ствердження.

Цьогоріч 97 учителів Сумської області змагалися за звання найкращого у своїх номінаціях, у фінал вийшли 18 найсильніших, серед них – представники Лебединської територіальної громади, троє креативних педагогів: Вікторія  Ольсєвіч (Лебединський ЗЗСО І-ІІІ ст. №3), Сніжана Лисак (Лебединський ЗЗСО І-ІІІ ст. №5) в номінації «Образотворче мистецтво» та Денис Фролов (Лебединський ЗЗСО І-ІІІ ст. №5) в номінації «Географія». Слід відмітити, що команда переможців стала найчисельнішою після міста Суми.

Фіналісткою конкурсу стали: Ольсєвіч Вікторія Валеріївна, учитель образотворчого мистецтва Лебединського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 3 Лебединської міської ради Сумської області 

Пишаємось тим, що Ольсєвіч Вікторія Валеріївна є також асистентом вчителя в інклюзивному класі і входить до методичного об'єднання асистентів вчителів. Бажаємо подальших перемог та професійного зростання.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Асистент вчителя Ольсєвіч Вікторія Валеріївна взяла участь у всеукраїнському конкурсі "Учитель року - 2024" в номінації "Образотворче мистецтво"

І знову вчителі  Лебединської міської територіальної громади – переможці всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2024» Щороку однією з найб...